SFM DIGITAL BUSINESS SYSTEM

GER DIG MÖJLIGHET ATT TJÄNA PENGAR MEDANS DU LÄR DIG

När vi startar vår egen online-verksamhet är det vanligt att vi inte har några produkter att marknadsföra och sälja. Som medlem i SFM får vi tillgång till SFM's digitala affärssystem, här kan vi enkelt börja och "testa" våra nya kunskaper innan vi går "live" och skarpt med våra egna produkter och tjänster. Vi har direkt tillgång till att t.ex marknadsföra SFM's medlemskap, produkter och tjänster samt deras partners produkter och tjänster. Systemet och utbildningen är utformad så att vi kan göra det bredvid vårt befintliga jobb eller företag. 

Klicka På Bilden Om Du Vill Veta Mer Om Det Här Unika Webinar.

Viktiga funktioner för att ge dig frihet och flexibilitet

Ett digitalt affärssystem som innehåller all marknadsföring, produkter, system och support du behöver för att lyckas.

STEG-FÖR-STEG-TRÄNING

Oavsett om du är en befintlig företagsägare eller en person som vill skapa mer livsstilsfrihet, ger SFM's utbildningsprogram dig marknadsföringskunskap för att starta eller utveckla ett onlineföretag som kan drivas var som helst i världen. SFM har skapat enkla att följa moduler som är utformade för att vara praktisk och engagerande. Varje steg förklarar tydligt de åtgärder som behövs för att ta din affärsverksamhet till nästa nivå.

DIGITAL SKILLS PLATTFORM

SFM's passion för att ständigt ge medlemmarna nytt värde innebär att SFM alltid lägger till avancerade plattformer för digitala färdigheter - din utbildningsresurs som är utformad för att ge dig snabb kunskap. Den senaste forskningen visar att mikroinlärning är framtidens väg. SFM's innovativa videor på 60–120 sekunder erbjuder en enkel och snabb utbildning. Hundratals online-marknadsföringstaktiker och nya digitala färdigheter/kunskap kommer du att lära dig på ungefär hälften av den tid det normalt tar med traditionellt lärande.

SFM PERSONLIGA SYSTEMKONSULTER

Ger dig en professionell vägledning för att förhindra förvirring och överväldigande av information. SFM's systemkonsulter är mycket erfarna inom alla aspekter av deras digitala affärsplattform. Tänk som så att du har din egen personliga tränare - de är där för att hjälpa dig att uppnå och överträffa dina individuella mål. Så snart SFM får din ansökan får du en särskild SFM-systemkonsult som hjälper dig på din entreprenörsresa.

DIGITAL BUSINESS LOUNGE

Det finns ett antal tjänster som är avgörande för att driva ett framgångsrikt företag online, från webbplatser och webbhotell, till kampanjspårning och verktyg för kundförvärv. SFM har förenklat ekvationen med deras toppmoderna plattform som heter Digital Business Lounge (DBL) - vilket ger dig de viktiga verktygen på EN plats för att hjälpa dig att skapa och utöka din närvaro på Internet. Även människor som inte har erfarenhet av teknik kommer att bli förvånade över hur enkelt det är, och om du har några frågor är DBL's expertstöd i beredskap för att ge dig en hjälpande hand.

TRÄNINGSWEBINAR VARJE DAG OCH VECKA

Du får inte bara ”guldklimpar” när det gäller SFM's utbildning i digital marknadsföring - varje gång du loggar in finns där för dig många interna utbildningar (Webinar) varje vecka, Webinaren kommer ge dig en massa värdefulla färdigheter och strategier att tillämpa på ditt företag. Deras experter och ledare som är värdar för de olika träningarna uppnår redan fantastiska resultat. Gör dig redo för massor av Ah-Ha-ögonblick, och var också beredd på underhållande personligheter!

DEDIKERAT STÖDTEAM

Support-teamet är suveräna, vänliga och erfarna som är dedikerade till att hjälpa dig med alla tekniska problem du stöter på så att ditt fokus förblir på din online-verksamhet. Oavsett om du har frågor om installation, ett fel att rapportera eller vill ha hjälp med en affiliate-plattform, de är bara ett klick bort och hjälper dig gärna på alla sätt de kan. Du har många alternativ att nå support-teamet på och få den hjälp du behöver - livechatt, telefonsupport, mail, m.m

EXKLUSIVT PRIVAT "COMMUNITY" MEDLEMSKAP

Välj att vara med i SFM-communityn när som helst - du kommer att välkomnas med en användbar livechatt som är öppen dygnet och året runt. SFM's privata "community" - Facebook Grupper är en händelseplats fylld med entusiastiska, hjälpsamma människor i olika stadier av deras affärsutveckling, så du kommer säkert att få vänner snabbt. Om du behöver ett omedelbart svar på en fråga finns chatten där. Om du vill ha en "live" konversation om ett visst ämne eller behöver diskutera en aktuell utmaning du står inför är det privata forumet vägen framåt. Du kommer aldrig att känna dig ensam.

LIVE HÄNDELSER

Vid SFM's populära,  liveevenemang dyker ledare i SFM Community upp från alla hörn av världen för att dela med sig av sina hemligheter om framgång och knep för handeln. De håller igång "Live Events" under hela året på platser runt om i världen och ser till att deras liveevenemang är lätta att komma till och levererar inget mindre än en dramatisk inverkan på både ditt företag och din motivationsnivå. Det handlar om att hålla andan uppe!

Se på Videon, så förklarar jag hur det fungerar 😀

*Enskilda resultat kommer att variera. Läs vår "Affiliate Disclaimer" längst ner på denna sida.

Inkluderade Verktyg och Tjänster

Digital Business Lounge är en lättanvänd plattform som gör att du snabbt kan skapa vackra webbplatser / bloggar med bara några få klick och med den största fördelen att du kan ha alla internet-marknadsföringsverktyg du behöver under ett och samma tak. Ingen ytterligare "Host" är nödvändig.

Förvandla snabbt din nästa idé till en levande och färdig marknadsföringssida på bara några minuter med SimpleLeadCapture. De har utvecklat en otrolig enkel, men ändå mycket professionell "peka och klicka", så att du kan skapa, redigera och publicera din nästa lead-sida utan någon tidskrävande kodning eller designarbete.

Graphix Creator är ett kraftfullt 3D program som gör att du kan skapa ett rikt omslag för alla dina e-books eller digitala produkter på ett snabbt och elegant sätt. Med det medföljande gränssnittet tar det inte mer än fem minuter att skapa ett omslag från grunden.

Slutligen, ett enkelt sätt att spåra dina marknadsföringsinsatser med bara några få klick och utan komplicerade inställningar eller tekniska färdigheter. Detta inkluderar delade tester och kompletta funktioner för spårning av din säljtunnel.